Vendégház

A Fertő-Hanság Nemzeti Park szomszédságában, a Világörökség részét képező Sarródon várjuk családias környezetben lévő, 30 fő befogadására alkalmas vendégházainkba.

A vendégházak új építésűek, külön bejáratúak, földszinti, illetve emeleti elhelyezkedésűek, központi fűtésűek.

A szobák 2-3-4 férőhelyesek, ágyneműtartós heverőkkel, a családi szobákban fából készült emeletes ággyal (pótágy), beépített szekrényekkel, szúnyoghálós ablakokkal és külön fürdőszobával rendelkeznek. A szobákban ingyenes internet elérési lehetőséget biztosítunk.

Reggeli igényelhető.

Az üdülés ideje alatt a szobákat – a személyes tárgyak védelme miatt – a vendégek tartják rendben, a fürdőszobákat takarítjuk.

Vendégeinknek közösen használható, felszerelt konyha áll rendelkezésre (mikrohullámú sütő, tűzhely, kenyérpirító, vízforraló, edény- és étkészlet), melyben három hűtőszekrény kapott helyet.

Szabadidős programokhoz és étkezéshez társalgót, faházat, illetve kerti bútorokat biztosítunk. Az udvaron lehetőség nyílik grillezésre.

Parkolás a zárt udvarban / busszal közvetlenül a ház mellett lehetséges. Zárt kerékpártárolóval rendelkezünk.

Férőhelyek

Vendégház I.

2 fős szoba: 2 darab

3 fős szoba (2 heverő + pótágyazható): 2 darab

Vendégház II.

4 fős szoba (2 fő + pótágy): 4 darab (franciaágy és emeletes ágy)

Összesen: maximum 30 fő

Képgaléria

Kapcsolat

Cím: 9435 Sarród, Petőfi tér 2.

GPS: 47.6333371, 16.8602021

Kapcsolattartók

I. Vendégház: Barczáné Locsmándi Beáta 

Telefon: +36 99 371 531

E-mail: parkpanzio@t-online.hu

II. Vendégház: Barcza Gyula 

Telefon: +36 20 282 59 56

Így talál ide

Közúton

– Budapestről Győrig az M1-es autópályán, majd a Sopron kijárattól a 85. számú főúton a Fertőd lejáratig szükséges menni. Menetidő kb. 2 óra.

– Győr irányából a Győrt-Sopronnal összekötő 85. számú főútról Fertőendréden, a Tercia étteremnél szükséges letérni.

Menetidő kb. 1 óra.

– Sopron irányából a Győrt-Sopronnal összekötő 85. számú főútról Fertőszentmiklósnál szükséges letérni Fertőd irányába. Menetidő kb. 30 perc.

– Ausztria felől a Pamhagen (Pomogy)-Fertőd határátkelőhely irányából szükséges a települést megközelíteni.  A község teljesen egybeépült Fertőd várossal. A szálláshelyekhez az Esterházy-kastélyhoz közeli, Fertőd központi buszmegállójánál szükséges elkanyarodni a Fertőújlak, Sarród, Fertő-Hanság Nemzeti Park táblával jelzett irányba (1,5 km). Szálláshelyeink Sarród központjában, a parknál és a buszmegállónál találhatóak.

Tömegközlekedéssel

Vasúton: Budapest–Keleti pályaudvarról naponta több gyors és Intercity vonat közlekedik Sopronba. A Sopron előtti utolsó megállóban, Fertőszentmiklóson szükséges leszállni. Menetrend: http://elvira.mav-start.hu

Busszal: Győrből és Sopronból naponta több buszjárat is közlekedik Sarród irányába. A buszról Fertőd központi megállójánál szükséges leszállni, ahonnan a szálláshely 2 km. Menetrend: https://menetrendek.hu/

Fertőszentmiklós és Fertőd állomásokról vendégeinket kérésre és előzetes egyeztetés után ingyenesen a szálláshelyre szállítjuk.