A panzió

A panzió

2013-05-07 A panzió 0

Szeretettel várunk családias vendégházunkban, a hangulatos Fertő parti községben, Sarródon, mely a Világörökség része!

 

Vendégházak

Vendégházainkban vendégszobák állnak rendelkezésükre, de lehetőség van különálló apartman bérlésre is.

Az udvarunkban épült vendégházakban új építésű, külön bejáratú, földszinti ill. emeleti, fürdőszobás  2 –3- 4-5 ágyas, központi fűtéses szobáiban helyezzük el Önöket. A szobák modern bútorral berendezettek, ágyneműtartós heverővel, a családi szobákban fából készül emeletes ággyal (pótágy), beépített szekrénnyel, az ablakok szúnyoghálósak, nyáron elektromos szúnyogriasztó van a szobákban.
Vendégházunk nemdohányzó szálláshely, kérjük, ezt vegyék figyelembe. Az üdülés ideje alatt a szobákat a személyes tárgyak miatt a vendégek tartják rendben, a fürdőszobákat takarítjuk.

Szabadidős programokhoz és étkezéshez egy kisebb társalgó és egy vadászház jellegű faház áll rendelkezésükre. Csoportoknál programokhoz lehetőség van a Kultúrház kedvező árú bérlésére. Minikonyhánkban 3 lángú gáztűzhely sütővel, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök vannak az önellátáshoz. Közös használattal három hűtőszekrény áll rendelkezésükre. Kérjük, hogy az edényeket, stb. használat után rendbe tenni szíveskedjenek, mosogatószert biztosítunk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.