Vendégház

Szeretettel várjuk családias panziónkba, mely a hangulatos Fertő-parti községben, a Világörökség részéhez tartozó Sarródon található! 

Vendégházainkban vendégszobák állnak rendelkezésükre, de lehetőség van különálló apartman bérlésre is partner szálláshelyünkön (Park Apartman).

  • Az udvarunkban épült vendégházakban új építésű, külön bejáratú, földszinti ill. emeleti, fürdőszobás 2 – 3 – 4 – 5 ágyas, központi fűtéses szobáiban helyezzük el Önöket.
  • A szobák modern bútorral, ágyneműtartós heverővel berendezettek, a családi szobákban fából készült emeletes ágy (pótágy), beépített szekrény található, szúnyoghálós ablakokkal, nyáron elektromos szúnyogriasztóval felszerelve.
  • Vendégházunk nemdohányzó szálláshely, kérjük, ezt vegyék figyelembe.
  • Az üdülés ideje alatt a szobákat – a személyes tárgyak védelme miatt – a vendégek tartják rendben, a fürdőszobákat takarítjuk.
  • Ingyenes wifi áll rendelkezésre.
  • Szabadidős programokhoz és étkezéshez egy kisebb társalgót és egy vadászház jellegű faházat biztosítunk.
  • Csoportoknak programjaikhoz lehetőség van a kultúrház kedvező árú bérlésére.
  • Minikonyhánkban 3 lángú gáztűzhely sütővel, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök vannak az önellátáshoz.
  • Közös használattal három hűtőszekrény áll rendelkezésükre. Kérjük, hogy az edényeket, stb. használat után rendbe tenni szíveskedjenek, mosogatószert biztosítunk.

Képgaléria

Árak

A vendégszobákban személyenkénti árat számítunk, mely szezontól/napok számától és létszámtól függően kedvezményeket tartalmaz. Diákcsoportoknak, nyugdíjasoknak, gyermeknek szülőkkel egy szobában kedvezmény jár. Egyágyas elhelyezés felár ellenében megoldható. A szállás áron felül 250,-Ft/fő/éj idegenforgalmi adó fizetendő (diákok, rendvédelmi dolgozók adómentesek).

Több napra érkező vendégeinknek palacsinta partit vagy házi süteményt adunk ajándékba!

Parkolás a zárt udvarban / busszal közvetlenül a ház mellett. Zárt kerékpártároló, kerti grill és kerti bútorok az udvarban.

Kapcsolat

Cím: 9435 Sarród, Petőfi tér 2.

Így talál ide

Közúton

Sarród község felé a Győrt Sopronnal összekötő 85. sz. főútról Győr/Sopron felől Fertőendréd, Tercia étteremnél vagy Fertőszentmiklósnál kell letérni Fertőd irányába. Ausztria felől a Pamhagen-Fertőd határátkelőhely irányából. A község teljesen egybeépült Fertőd várossal. A vendégházhoz, az Esterházy-kastélyhoz közel, Fertőd központi buszmegállójánál (Polgármesteri Hiv., I. világháborús emlékmű, temető) kell elkanyarodni a Fertőújlak, Sarród, Fertő-Hanság Nemzeti Park táblával jelzett irányba (1,5 km). Sarród központjában, a parknál és a buszmegállónál található vendégházunk.

Budapestről autóval a legegyszerűbben így juthat Sarródra: az M1-es autópályán Győrig, majd a Sopron kijárattól a 85. számú főúton a Fertőd lejáratig kell menni. Kb. 2 óra menetidőre számíthat.

Vasúton

Budapest – Keleti pályaudvarról naponta 6-8 gyorsvonat megy Sopronba. A Sopron előtti utolsó megállóban, a fertőszentmiklósi vasútállomáson kell leszállni. Az Intercity vonatok is megállnak itt. Kb. 3 óra menetidőre számíthat.
Menetrend: mav-start.hu

Fertőszentmiklós állomásáról vendégeinket kérésre és előzetes egyeztetés után beszállítjuk, csoportok szállítását magánfuvarosokkal oldjuk meg.

Több helyközi busz közlekedik Sopronból Sarródig.

Kapcsolattartók

Barczáné Locsmándi Beáta 

Telefon: 06-99-371-531

E-mail: parkpanzio@t-online.hu

Barcza Gyula 

Telefon: 06-20-282-5956