Apartman

A  Fertő-Hanság Nemzeti Park szomszédságában, a Világörökség részét képező Sarródon várjuk családias környezetben lévő 9 fő befogadására alkalmas apartmanunkba.

Az apartmanban felszerelt konyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, tűzhely, kenyérpirító, vízforraló, edény- és étkészlet), étkezőhelyiség és két fürdőszoba található. A szobákban ingyenes internet elérési lehetőség és síkképernyős TV áll a vendégek rendelkezésére.  A zárt udvaron játszótér, pingpong asztal, sporteszközök (pl. tollasütő, labdák) és ingyenes udvari parkoló található, továbbá grillezésre is van lehetőség.  Családbarát s​zálláshelyként egyeztetés után ingyenesen igényelhető gyermekágy, gyermekágynemű, etetőszék és egyéb babaápolási felszerelések.

Kérésre reggelit az 50 méterre található partner szálláshelyünkön, a Park Vendégházban biztosítunk.

Férőhelyek

1. szoba: Dupla ágy (2 fő)

2. szoba: Franciaágy (2 fő)

3. szoba (félszoba): egyszemélyes ágy (1 fő)

Udvari apartman: két szoba – 2-2 egyszemélyes ágy (4 fő)

Összesen: maximum 9 fő + pótágyak lehetősége

Képgaléria

Kapcsolat

Cím: 9435 Sarród, Fő utca 62.

GPS: 47.6342476, 16.8607316

Kapcsolattartók

Barcza Attila

Telefon: +36 30 613 46 89

E-mail: parkapartmansarrod@gmail.com

Így talál ide

Közúton

– Budapestről Győrig az M1-es autópályán, majd a Sopron kijárattól a 85. számú főúton a Fertőd lejáratig szükséges menni. Menetidő kb. 2 óra.

– Győr irányából a Győrt-Sopronnal összekötő 85. számú főútról Fertőendréden, a Tercia étteremnél szükséges letérni.

Menetidő kb. 1 óra.

– Sopron irányából a Győrt-Sopronnal összekötő 85. számú főútról Fertőszentmiklósnál szükséges letérni Fertőd irányába. Menetidő kb. 30 perc.

– Ausztria felől a Pamhagen (Pomogy)-Fertőd határátkelőhely irányából szükséges a települést megközelíteni.  A község teljesen egybeépült Fertőd várossal. A szálláshelyekhez az Esterházy-kastélyhoz közeli, Fertőd központi buszmegállójánál szükséges elkanyarodni a Fertőújlak, Sarród, Fertő-Hanság Nemzeti Park táblával jelzett irányba (1,5 km). Szálláshelyeink Sarród központjában, a parknál és a buszmegállónál találhatóak.

Tömegközlekedéssel

Vasúton: Budapest–Keleti pályaudvarról naponta több gyors és Intercity vonat közlekedik Sopronba. A Sopron előtti utolsó megállóban, Fertőszentmiklóson szükséges leszállni. Menetrend: http://elvira.mav-start.hu

Busszal: Győrből és Sopronból naponta több buszjárat is közlekedik Sarród irányába. A buszról Fertőd központi megállójánál szükséges leszállni, ahonnan a szálláshely 2 km. Menetrend: https://menetrendek.hu/

Fertőszentmiklós és Fertőd állomásokról vendégeinket kérésre és előzetes egyeztetés után ingyenesen a szálláshelyre szállítjuk.